Достатъчно работа имам, за да се занимавам с личните оценки на

...
Достатъчно работа имам, за да се занимавам с личните оценки на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Достатъчно работа имам, за да се занимавам с оценките на Радев

" Достатъчно работа имам, с цел да се занимавам с личните оценки на Румен Радев ". Това съобщи за " Здравей, България " ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов на фона на размяната на реплики сред него и президента през последните седмици, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

Преди дни пък президентът съобщи, че Цветанов приказва на автопилот и че схваща от жилища, а не от самолети. " Смятам, че е неприемливо един президент да приказва по този метод ", безапелационен бе Цветанов. " Целта на комисията за " Грипен " -ите е да почистим всевъзможни подозрения за нещо нагласено и неточно. Трябва да има бистрота. Силата на демокрацията е в разделянето на управляващите ", добави той и посочи, че размяната на реплики сред него и президента не може да бъде наречена " скандал " и че не това е била задачата им. 

" Аз постоянно съм се водил единствено от публичния интерес и от това, което би трябвало да вършим институционално. А не от това, което президентът има като персонално его или този егоцентризъм, който сега се показва ", добави Цветанов. В студиото той заяви, че образованието на щерка му в английски университет е коствало 9 хиляди паунда, които тя е изтеглила със студентски заем.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР